sâm. mart. 2nd, 2024

Dupa o suita de esecuri sentimentale, atunci cand iti gasesti, cu adevarat, fericirea, e imposibil sa nu te bantuie si ganduri negative, din teama nu reedita trecutul. Este si cazul Luminitei Anghel, care traverseaza o peioada nelinistita.

Niciodata nu e prea tarziu ca sa gasesti dragostea adevarata, iar exmplul Luminitei Anghel este cat se poate de graiotor, in acest sens, solista intalnindu-l pe actualul ei sot dupa varsta de 40 de ani. S-au casatorit si au impreuna o minunatie de copil, iar relatia lor se desfasoara in cele mai bune conditii, insa Luminita are o serie de apasari. Cel mai probabil, totul i se trage din prea multa dragoste si grija pentru barbatul iubit. Insa, Silviu, vazand ca este atat de preocupata pentru binele lui si al casniciei lor, a facut singur o serie de concesii, de dragul familiei sale:

“Eu, de exemplu, am emotii mari cand el merge pe motocicleta (n.r. Silviu este un motociclist convins). Dar, in ultima vreme, el a renuntat, chiar daca are numai motoare puternice, de viteza. De cand s-a nascut copilul a devenit mult mai responsabil, am observant asta la el. Singur, fara sa ii spuna cineva. Chiar si la intalnirile cu motociclistii se duce cu masina si rad colegii de el. Eu, una, sunt foarte multumita de situatie”, ne-a povestit Luminita Anghel.

By Mimo