sâm. apr. 13th, 2024

Lora trece printr-o perioada extrem de dificila in ceea ce priveste viata personala. Desi implicata intr-un divort, Lora a stiut sa separe foarte bine acest lucru de viata profesionala.

Desi era liniste, cei doi despartindu-se in conditii civilizate, iata ca zilele trecute Doinita Oancea a fost invitata la WowBiz si a inceput sa o atgace pe Lora, desi nu intr-un mod explicit, ci mai degraba cu mici aluzii, astfel lasand loc de interpretari. Oancea a declarat oarecum ca fostul sau iubit (tour managerul Lorei) si Lora ar avea o relatie care da de banuit.
La randul ei Lora a dorit sa raspunda acestor acuzatii si i-a multumit lui Dumnezeu ca a facut ca anumiti oameni sa nu mai faca parte din viata ei.

„Am făcut o alegere bună să pierd legătura cu anumite persoane. Mi s-au confirmat bănuieli azi nopate. Era linişte, nimeni nu a atacat-o. Ea face parte din trecutul meu şi al omului cu care lucrez. Mi se pare anormal să mă tragă la răspundere pentru ce spun în prezent la nervi, fiind în postura de fostă care numără zilele. Sunt dezamăgită, supărată, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că a făcut curat în viaţa mea”, a declarat, pentru spynews.ro, Lora.

Oancea

By Mimo