Sat. Feb 4th, 2023

Fosta sotie a cantaretului Jorge il acuza pe aceasta ca desi are bani, nu isi achita datoriile fata de copila pe care o au impreuna.

Alina Laufer, acum, dupa ce si-a refacut viata alaturi de omul de afaceri Ilan Laufer, sustine ca fostul sot se imbraca cu haine de firma si are ceasuri scumpe la mana, dar nu este in stare sa plateasca pensia alimentara pentru fata lor.

Cei doi fosti parteneri de viata au divoratat in 2012 si fiecare s-a recasatorirt, Alina cu Ilan Laufer, iar Jorge cu Ramona Prodea, o femeie de afaceri cu zece ani mai mare decat el.

Alina isi acuza fostul sot ca de aproape un an nu a platit decat o parte din pensia alimentara, stabilita de judecator la 1000 de euro pe luna.

La randul sau, Jorge sustine ca nu mai are castiguri atat de mari.

“Sustine ca nu are bani, dar imbraca haine de firma si are ceasuri de zeci de mii de euro. Copilul meu are nevoie de o educatie aleasa, iar asta costa. Ar trebui ca fostul meu sot sa puna mai mult pret pe acest lucru. In ultimul an, el a platit 1500 de lei pe luna, desi ar fi trebuit sa imi dea 1000 de euro. Din pacate, Jorge are alte prioritati. Nu este vorba neaparat de bani, ci de principiu, de faptul ca nu am facut acest copil singura. Fiicei mele nu ii lipseste nimic pentru ca Ilan (n.r: actualul ei sot) ii ofera totul. Carina ii spune si lui tata. Tot Ilan este cel care o invata o multime de lucruri, care are rabdare si se joaca zilnic cu ea, ori o invata poezii. Tatal natural al fiicei mele face aceste lucruri cu alt copil (n.r: fiica Ramonei, in varsta de 12 ani). Carina este acum prea mica pentru a intelege anumite lucruri, insa atunci cand va creste le va realiza si va suferi. Nu sunt exagerata, daca as stii ca fostul meu sot nu are bani, as intelege situatia. Insa am certitudinea ca nu are probleme din acest punct de vedere, motiv pentru care ii si cer sa aiba grija asa cum trebuie de copilul lui”, a declarat Alina Laufer, pentru cancan.

By Mimo