Sat. Jun 10th, 2023

Inevitabilul s-a produs. Putem sa spunem adio celor trei muschetari invincibili de la Masterchef. Nu vom mai vedea niciodata acest juriu, pentru ca… s-a destramat.

WOWbiz.ro a aflat, in exclusivitate, ca acela care a tradat trio-ul chef-ilor a fost Sorin Bontea. Acesta a semnat cu Antena 1 si va fi, cel mai probabil din aceasta toamna, personajul principal al unui show culinar cu un succes urias in strainatate: Hell’s Kitchen.

Desigur, este foarte probabil ca sefii antenisti sa decida rebotezarea emisiunii, cu un nume romanesc, mult mai usor de memorat si de pronuntat pentru publicul mioritic. Iar pentru cei care sunt familiarizati cu show-urile culinare de peste hotare, atunci va spunem ca este vorba despre formatul ce-i apartine celebrului bucatar scotian Gordon Ramsay. Care, culmea, este si jurat la Masterchef, insa prezinta si “Hell’s Kitchen”.

Potrivit surselor din interiorul trustului Intact, se pare ca antenistii cumparasera acest format chiar putin inainte sa achizitioneze drepturile pentru Top Chef. Insa nu l-au folosit si au ales sa-l puna la pastrare, pentru vremuri grele.

Cum Top Chef a inregistrat audiente sub asteptari, in timp ce Masterchef (emisiunea PROTV-ista) rupea, s-a decis “conservarea” Top Chef si scoaterea de la naftalina a celuilalt show culinar. “Ce trebuie sa nu se uite este faptul ca toti cei trei chef-i de la Top Chef sunt semnati, in continuare cu Antena si… nu se stie cand vor fi folositi. Cel mai probabil, daca “Hell’s Kitchen” va merge sub asteptari sau va fi mult prea costisitor, se va renunta la el si va fi readus pe sticla “batranul” Top Chef”, ne-au explicat sursele noastre.

Mai mult decat atat, showul culinar condus de Sorin Bontea va fi produs de – cine credeti? – aceeasi Mona Segal, producatoarea pe care Antena a atras-o in gradina sa, din cea a PRO-ului.

Chef Scarlatescu si chef Dumitrescu, insa, au ramas fideli showului care le-a adus celebritatea: Masterchef. Ba, mai mult, se pare ca ar fi si semnat, deja, un nou contract cu postul din Pache Protopopescu. Ramane de vazut cine va fi cel de-al treilea personaj care va intregi juriul de temut din showul PROTV-ist.

Drept dovada ca trio-ul juratilor de la Masterchef s-a destramat, iar cearta lor e una cat se poate de serioasa, sta si faptul ca Bontea a lipsit de la nunta lui Florin Dumitrescu. Catalin Scarlatescu a fost prezent si a si postat o fotografie alaturi de ginerica pe contul sau de pe o retea de socializare.

By Mimo