Sun. Feb 5th, 2023

Un asemenea triunghi amoros nu s-a mai vazut in Romania, dar dupa multe episoade in care a vrut pur si simplu sa fie bagata in seama de catre presa si sa devina celebra, Bianca Dragusanu a uneltit o nunta ca-n povesti.

Dupa ce scandalurile cu Cristea nu au mai reprezentat o reala atractie pentru presa, Bianca l-a parasit pe fotbalist si s-a refugiat in bratele mult mai musculosului Victor Slav. Dupa o relatie de doar cateva luni cererea in casatorie a venit si nunta mare s-a facut. Au curs rauri intregi de cerneala in ziare despre relatia minunata pe care o are Bianca si despre nunta ei de poveste, desi unii mai carcotasi s-au grabit sa spuna ca totul este un aranjament mrasav al blondei, roscatei, satenei si ce alta culoare si-a mai facut in cap.

bianca dragusanu si victor slav

Banii au curs si ei din contracte de publicitate si chiar din nunta care le-a adus venituri substantiale celor doi tineri insuratei, desi Bianca nu stie sa faca mare lucru si toata lumea se intreaba pentru ce primeste acesti multi bani, pentru ca nu are de oferit ceva anume, poate doar silicon.

Cel mai savuros moment al weekendului acesta a fost oferit de cei trei. Bianca s-a dezlantuit si a dansat provocator, in momentul in care in boxe se auzea celebra melodie “Zorba grecul”. Fara sa se poate abtine, Adrian Cristea a privit-o atent pe Bianca, fara insa sa aiba vreo reactie. Asa cum a si venit, Bianca a plecat tot cu Victor, cei doi dormind impreuna in aceeasi camera de hotel.

By Mimo