sâm. mai 25th, 2024

Dupa 14 ani in care a lucrat in acelasi loc, Andreea Raicu, una dintre vedetele postului de televiziune Prima Tv a decis sa intrerupa colaborarea.

Contractul vedetei se termina la sfarsitul anului si astfel Andreea isi cauta de acum inainte noi oportunitati in televiziune.

Despre motivul pentru care Raicu a luat aceasta decizie, se pare ca ar fi vorba despre faptul ca nu mai coincide politica de programe cu personalitatea ei si cu ce isi doreste sa faca ea pe viitor.

Iata ce le-a transmis Andreea Raicu fanilor ei.

Dragii mei,
Vreau sa va spun ca la finalul acestui an colaborarea mea cu postul Prima TV va ajunge la final.
In cei 14 ani cat am lucrat cu Prima TV nu a trecut timpul, ci s-a umplut cu momente minunate. Prima TV e locul in care am crescut cu adevarat in televiziune, in care am intrat in lumea atat de frumoasa a divertismentului. Mai tineti minte Big Brother? Megastar? “Reuniunea de clasa”? Eu nu numai ca tin minte toate emisiunile pe care le-am prezentat la Prima TV, ci tin minte in detaliu cum au ajuns ele sa devina realitate de la o simpla idee, ii tin minte pe membrii echipelor cu care am lucrat, niste oameni minunati, de la care am invatat o multime de lucruri, alaturi de care m-am bucurat, m-am intristat, ne-am ajutat, am evoluat, am fost o familie, tin minte cu cata emotie asteptam transmisiile live, cat ma impresiona (si inca o face) gandul ca intru in casele a sute de mii de oameni. Le multumesc tuturor acestor oameni pentru tot ce mi-au dat in tot acest timp.
Acum, cand scriu aceste cuvinte, imi amintesc atat de multe momente incredibile si realizez cat de mult a insemnat Prima TV pentru mine si tot ce am facut impreuna. Este o parte extrem de importanta din viata mea la care am sa ma gandesc mereu cu drag.
In acesti 14 ani nu am castigat doar experienta si clipe minunate, ci am castigat si niste oameni care mi-au devenit prieteni si pe care ii voi pastra in viata mea pentru totdeauna.
In acest moment insa politica de programe a postului nu mai corespunde cu dorintele si cu planurile mele de viitor asa ca am luat decizia de a pune punct colaborarii noastre. Astfel, ma voi implica si mai mult in dezvoltarea revistei mele on-line www.andreearaicu.ro, dar si a celorlalte proiecte conexe: conferintele motivationale “Traieste frumos!”, canalul meu de Youtube si magazinul on-line http://shop.andreearaicu.ro/ , liniilor de tricouri, haine si bijuterii care imi poarta numele.
Aceasta nu este o despartire de televiziune pentru ca e un domeniu pe care il iubesc si care ma face sa ma simt extrem de vie! Daca vor exista in viitor propuneri de colaborare cu care sa rezonez cu adevarat, cu siguranta le voi da curs.
Aici este locul in care ma veti gasi mereu!
Va multumesc!

andreea raicu

By Mimo