lun. mai 20th, 2024

Celebrul Alex Velea a facut recent cateva declaratii despre relatiile pe care le-a avut pana acum. Totusi, cantaretul a tinut sa precizeze ca spera ca relatia cu Antonia sa fie ultima si ca spera sa ajunga pana la adanci batraneti alaturi de ea.

Incredibil dar adevarat, Alex Velea sustine ca in toata viata lui a avut doar patru relatii, in care a iubit de fiecare data. NU a fost zburator din floare in floare.

Alex spune ca prima dragoste a trait-o la 16 ani, o dragoste adolescentina, cand cei doi nu erau suficient de copti, iar relatia a inceput incet incet sa se distruga din cauza lipsei banilor.

De asemenea, Alex sustine ca isi doreste sa urmeze exemplul parintilor lui care sunt casatoriti de 31 de ani si se respecta si acum.
“Aveam şaisprezece ani, eram copii amândoi şi nu aveam disponibilitatea financiară pe care o am acum. Ne loveam de multe lipsuri, nu aveam bani de aia, nu ne ajunge pentru aia şi…aşa am ajuns la despărţire. Ştii cum e, eram mici, necopţi, aşa a fost să fie. Eu, în toată viaţa mea, am avut patru mari relaţii, în care am iubit. N-am golănit. Relaţia cu Antonia sper să fie ultima”, a declarat Alex Velea.

„Ai mei s-au căsătorit de tineri şi sunt împreună de treizeci şi unu de ani. Aşa erau vremurile atunci, nu ştiu, aşa a fost să fie. Mi-aş dori să ajung şi eu să trăiesc lângă femeia iubită tot atâţia ani şi să ne respectăm şi să ne iubim şi la optzeci de ani, ca acum. Întotdeauna mi-am dorit o familie, să am copii, să mă joc cu ei. Abia-l aştept pe al meu”, a completat Velea.

alex velea tatuaje

By Mimo