Dum. mart. 3rd, 2024

Adrian Minune trece prin clipe nu foarte placute din cauza fiicei sale care a ales sa plece de acasa impreuna cu iubitul ei. Din aceasta cauza, manelistul este foarte hotarat cu deciziile ce vor urma sa fie luate de catre fiica sa.

Desi nu este de acord cu relatia lui Carmen, Adrian Minune a decis ca nu are de ales si accepta situatia, dar nu este dispus sa mai ridice un deget pentru fiica sa si ii va lasa pe cei doi indragostiti sa se descurce singuri singurei. Astfel, Adrian Minune a declarat ca fata va locui la iubitul ei acasa pentru ca nu i se pare normal sa locuiasca in casa cu el, iar scoala o va abandona pentru ca el nu i-o va mai plati.

„Gata s-a maritat fata, asta este, dar nu pot sa accept. E greu sa nu-ti mai vezi un copil in casa… Am acceptat situatia, dar are un CV care nu imi onoreaza familia si fata. Eu am fost la familia lui Franco acasa pentru a le spune ca accept situatia. Mi se pare normal ca fata mea sa stea la el acasa. Daca ar veni sa stea la mine tind sa cred ca a luat-o din interes si nu vreau sa accept asta. Vreau sa vad ce-i ofera el ei, sentimental si material pentru ca dragostea trece prin stomac. Ii dau o sansa pentru ca am avut exemple in care sfarsitul a fost tragic, cand parintii nu au fost de acord si au murit intr-o masina.
Daca ea nu a vrut sa ma asculte o sa se convinga daca e bine sau nu. Ea a terminat cu scoala, este o rusine sa mearga si la scoala si la barbati, nu mai exista scoala. Scoala ei costa 10-15.000 pe trimestru… Eu o platesc cand esti un copil cu respect fata de noi si ma doare ca are doar 16 ani si jumatate, d-asta sunt trist. Eu ca parinte nu accept sa pun doar doua farfurii la masa. Vreau sa pun 3 ca pana acum. Si voiam sa faca 18 ani si apoi sa spun uite ma Franco luati casa asta, masina asta, ca asa se face. Nu pot sa traiesc cu gandul ca fata mea vine de la scoala si traieste cu un barbat” a spus Adi Minune la Antena 1.

By Mimo