Societe gourmet organizeaza in luna decembrie cursuri de gatit cu tematici speciale pentru sezonul rece: ” Padurea Neagra”, „Vis de Iarna” sau „Culmea Festivitatii” sunt tematicile ce aduc impreuna la masa pasionati ce aleg sa experimenteze 3 ore gatind, savurand si degustand vinurile potrivite preparatelor. Cursurile au loc in fiecare duminica.
O alta experienta indragita este Atelierul creatie de Praline artizanale la care participantii creeaza din cea mai buna ciocolata cuvertura Valrhona, praline felurite. De la umpluturi cu cafea si anason, sofran sau cream toffee si decorarea pralinelor cu o fantezie de ingrediente (petale de flori comestibile, foita de aur, nuci, scris cu ciocolata alba sau amaruie) pana la personalizarea cutiilor speciale de facut cadou, iubitorii de ciocolata buna pot face cadou aceste ateliere sau profita de ocazie pentru a crea cele mai frumoase cutii de praline pentru daruit. Atelierele au loc sambata.
Fiecare curs poate fi insotit de un voucher cadou personalizat, valabil pentru o perioada de 3 sau 6 luni (in functie de tipul cursului ales- o sedinta sau abonament cooking). Destinatarul va primi voucherul frumos impachetat la adresa specificata sau direct pe mail, in functie de dorinta celui ce daruieste.