lun. mai 20th, 2024

Sunt multi cei care viseaza sa devina antreprenori si sa isi conduca propriile afaceri, insa de la o simpla idee si pana la a pune totul in practica chiar e cale lunga. Drumul catre succes poate fi presarat cu o multime de piedici, dar finantarea nu ar trebui sa fie o problema atat de complicata. Apeleaza la Omnicredit pentru ca aici te asteapta cele mai bune conditii, iar un micro credit pentru imm-uri poate fi exact ceea ce aveai nevoie.

Obtine rapid finantarea

La Omnicredit ai ocazia de a obtine mico credit pentru imm-uri in cel mai scurt timp, astfel incat sa eviti orice problema de natura financiara. Bineinteles, exista mai multe solutii disponibile in acest sens, insa totul e mai simplu, mai rapid si mai comod aici.

Iti faci cont in cel mai scurt timp

De fapt, sunt de ajuns numai 30 de secunde pentru a-ti face cont pe platforma. Ulterior alegi varianta de finantare care iti convine, fie ca vorbim de micro credit pentru imm-uri, ori de oricare alta, incarci documentele solicitate si mai departe vei primi un raspuns in cel mult o ora. In cazul in care acesta este afirmativ, atunci suma solicitata va fi virata in urmatoarele opt ore direct in cont.

Mai simplu online

E clar ca e mult mai simplu online in conditiile in care ai ocazia de a rezolva totul imediat la Omnicredit. Per total se fac mari economii de timp, fiind mai simplu si mai comod pentru oricine sa obtina finantarea de care are nevoie pentru a-si putea dezvolta afacerea. Totodata, la Omnicredit e disponibil pe platforma un calculator online foarte usor de folosit si care e foarte util. Iti alegi suma de care esti interesat, de pana la 250.000 de lei si perioada necesara pentru rambursare pana la 12 luni, ocazie cu care stii direct care e rata lunara si suma totala de plata. Aici totul e transparent, astfel ca nu te trezesti cu comisioane de care nu stiai, taxe sau alte surprize neplacute.

Despre Omnicredit

Despre Omnicredit ar trebui sa stii ca reprezinta prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania care de-a lungul istoriei sale a stat in spatele dezvoltarii a nenumarate afaceri din tara noastra. Asadar, urmatoarea poate fi chiar a ta, iar aici te asteapta mai multe solutii financiare dedicate persoanelor juridice, urmand ca in viitor sa fie prezentate si cateva optiuni pentru cele fizice.

Pentru orice afacere

Ai o idee de afacere pe care iti doresti sa o dezvolti, insa pana acum nu ai avut niciodata posibilitatea? La Omnicredit esti pe maini bune, iar aici poti da viata oricarei idei, fie ca vorbim de un boutique cu flori, de un cabinet stomatologic, o firma IT, un salon de cosmetica, o sala de fitness si nu numai.

Evita birocratia

Mai mult, la Omnicredit ai ocazia de a scapa de birocratie, cea care pune bete in roate tuturor antreprenorilor. Sunt multi cei care de-a lungul timpului se lasa pagubasi atunci cand vad ca sunt nevoiti sa se confrunte cu fel si fel de proceduri anevoioase, complicate inutil. Dar aici totul e mult mai simplu, mai rapid si mai eficient, fiind simplificata pe cat de mult posibil orice procedura.

Esti pe maini bune

Nu in ultimul rand, stii ca ai nimerit in locul potrivit in conditiile in care oricand te asteapta un specialist sa iti asculte ideile si impreuna sa gasiti cele mai bune solutii pentru a le putea pune in practica. Acestia lucreaza in domeniul financiar de peste 15 ani, ceea ce presupune ca si antreprenorii au ocazia de a dobandi noi cunostinte care sa le fie de folos atunci cand isi desfasoara activitatea.

By Mimo