Sun. Sep 24th, 2023

windows_7Au inebunit cu totii cu windows 7, windows 7 download, download windows 7, cerinte windows 7, windows 7 free, windows 7 rc, windows 7 theme, pareri despre windows 7, teme windows 7, pareri windows 7, activare windows, windows 7 rc1 activation, activare windows 7 rc1, scor windows 7, despre windows 7, clicknet pe windows 7, keys for windows 7 rc 1, impresii despre windows 7, serial instalare windows 7 rc1, totul despre windows 7, instalare windowd 7, chipset windows 7, virtual pc, spatiu stocare cu parola, stocare online, spatiu online, stocare fisiere online, spatiu de stocare gratuit, creati directoare pe gmail, test comparativ procesoare i7.

  • Potrivit unui comunicat din partea celor de la Microsoft, va fi disponibil la download cel putin pana in luna iulie, fara limitari la downloaduri si chei de activare (activation key).
  • Asadar, va recomand ca pana cand puteti, sa il downloadati din surse sigure (de la Microsoft) si nu va obositi sa cautati prin torrenti si alte siteuri P2P ca nu se merita. Riscati sa gasiti tot felul de versiuni care sa nu aiba chei de activare sau sa fie virusate, deci va recomand Microsoft, mai ales ca nu aveti nevoie de  program de downloadare si viteza este foarte buna. Daca nu aveti un cont Windows Live ID, atunci sa vi-l faceti, dureaza numai 2 minute, dupa care aveti acces la download, cred ca atata oboseala merita din partea tuturor.
  • Va dau mai jos linkul de descarcare, va rog sa cititi cu atentie recomandarile facute de Microsoft ca sa nu aveti probleme mai tarziu.

* Windows 7 RC1 download

  • De la linkul de mai sus puteti descarca ambele versiuni Windows 7 RC1 (32 bit si 64bit) daca aveti deja gata un cont Windows Live ID, daca nu aveti va puteti face aici. Dupa ce descarcati imaginea, o inscriptionati pe un dvd si bootati cu el calculatorul. Cei care au instalat macar o data in viata un sistem de operare, le va fi floare la ureche, cei care nu, sa urmeze atent pasii ce trebuiesc facuti, nu aveti cum sa gresiti. Daca totusi aveti nevoie de o mana de ajutor citi aceste instructiuni. Sa va asigurati ca sistemul vostru intruneste cerintele minime de sistem Windows 7 si atunci totul va fi in regula.
  • *activarea Windows 7 RC1, in momentul in care doriti sa descarcati sistemul de operare, cei de la Microsoft va vor da un activation key unic la copia dumneavoastra, sa nu uitati sa o notati undeva. Copia de Windows 7 Rc1 o sa va functioneze fara probleme pana in data de 1 martie 2010, avand acces la toate upgrade-urile posibile, dar incepand din data sus mentionata sistemul se va opri din 2 in 2 ore semnalandu-va ca expira licenta respectiva. (va face asta pana in data de 1 iunie 2010 dupa care nu o sa mai puteti porni sistemul de operare)
  • parerei, impresii despre Windows 7 RC1 am scris in doua articole anterioare: primele impresii despre Windows 7 RC1 si Windows 7 RC1: Reoaded. Despre compatibilitate nu pot sa va spun mare lucru decat ca orice merge sub Vista ar trebui sa mearga si sub Windows 7.
  • driverele pentru Windows 7 au inceput deja sa apara si le gasiti intru-n articol precedent, am prezentat cateva versiuni beta ale celor mai importante drivere.
  • conectare la internet se face intru-n mod mult mai facil, indiferent ce tip de conexiune aveti, Windows 7 e compatibil cu toate.
  • ca sa va aflati scorul de la Windowx Experience Index trebuie doar sa urmati pasii urmatori: Start->Control Panel->Performance Information and Tools si aveti acolo toate detaliile. Scorul minim poate fi de 1.0 si maxim de 7.9. Eu momentan am 3.1 si interfata Aero functioneaza perfect (la gadget-uri am renuntat insa).
  • despre spatii despre stocare online am scris cu ceva vreme in urma, consider ca un serviciu cum e Gmail poate fi folosit in foarte multe feluri si poate fi solutia perfecta pentru aceste necesitati, este stabil, ofera o capacitate de stocare foarte mare care poate fi exploatata cu mijloacele potrivite: Gmail Drive si Gspace.

Multi isi pun speranta ca va fi ceva revolutionar.

Cerinte windows 7

– procesor: 1GHz (32 bit sau 64 bit)*
– memorie: 1 GB*
– spatiu pe hard disk: 16 GB*
– placa video: 128 MB (cu suport DirectX 9 pentru interfata Aero)*

confirmate de Microsoft.
http://technet.microsoft.com/en-us/dd353205.aspx

wiki spune:

Windows 7 (nume de cod Blackcomb si Vienna) este urmatoarea versiune de Microsoft Windows, un sistem de operare produs de compania Microsoft pentru utilizarea pe calculatoarele personale inclusiv cele de la serviciu, pe desktop-uri, laptop-uri, Tablet PC-uri, netbook-uri si PC-uri Media Center.[1] Windows 7 a intrat in faza Release To Manufacturing (liber pentru productie; RTM) la 22 iulie 2009[2]. Data planificata a disponibilitatii pe piata este 22 octombrie 2009[3], la mai putin de trei ani de la lansarea sistemului actual Windows Vista. La aceasi data va fi lansat si Windows 2008 R2 (pentru servere). Microsoft a declarat în 2007 ca au planificat dezvoltarea lui Windows 7 pentru o perioada de trei ani, începând de la lansarea predecesorului sau Windows Vista, si ca în final data exacta de lansare va fi determinata de calitatea produsului.[4] Spre deosebire de predecesorul sau, Windows 7 se doreste a fi un upgrade al lui Vista, cu scopul de a fi pe deplin compatibil cu driverele, aplicatiile si hardware-ul cu care Windows Vista este deja compatibil.[5] Prezentarile oferite de companie în 2008 s-au axat pe suport multi-touch, un Windows Shell reconceput cu o noua bara de activitati, o grupa de retele de sistem numit „HomeGroup”[6], Unele aplicatii care au fost împachetate împreuna cu versiunile anterioare de Microsoft Windows, mai ales Windows Movie Maker si Windows Photo Gallery, nu vor mai fi puse acum în acelasi package (pachet software) cu Windows 7, ci vor fi oferite separat (dar gratuit), ca parte din Windows Live Essentials Suite[7].

By Renata