Sun. Dec 3rd, 2023

Dacă vă doriţi să scăpaţi de păr pentru totdeauna există soluţia epilării definitive. Iată mai jos câteva sfaturi în ceea ce priveşte această epilare.

Epilarea definitivă este o procedură sigură dacă este efectuată de o persoană experimentată.

Complicaţiile sunt totuşi posibile li includ: depigmentarea sau hiperpigmentarea zonei tratate, arsuri, crăparea pielii, acnee.

Procedura poate fi necomfortabilă, dar de obicei nu este dureroasă. Durata sesiunii de epilare depinde foarte tare de zona tratată, putând fi de la câteva minute la câteva ore. Roşeaţa sau micile umflături în zona afectată de obicei dispar într-un timp scurt.

Cele mai multe persoane au nevoie de aproximativ 6 sesiuni pentru epilarea definitivă într-o anumită zonă.
În funcţie de zonă, procentul de păr de care scăpăm într-o şedinţă de epilare definitivă este: picioare – 20%, braţe – 24%, faţă – 36%, inghinal – 27%.

Rezultatele se vor vedea chiar după prima şedinţă, însă o diminuare substanţială a numărului firelor de păr se va vedea dupa 5-6 şedinţe.

Pentru a se elimina părul nedorit în proporţie de 80-90%, sunt necesare între 6-10 şedinţe. Şedinţele de epilare definitivă trebuie efectuate la un interval de 4-6 săptămâni.

O sesiune de epilare definitiva cu laser /IPL costă de la 30 EUR până la 500 EUR depinzând de zona tratată, metoda de epilare folosită şi bineînţeles de salonul ales.

By Mimo