vin. mart. 1st, 2024

Epilarea cu o soluţie preparată din zahăr pare a fi printre ultimele tendinţe la saloanele de fiţe. Unde mai pui că acea pasă miraculoasă se poate prepara şi în casă.

Miraculoasa soluţie se prepară în mai puţin de 10 minute acasă şi nici nu te costă foarte mult, plus că firele de păr sunt chiar smulse, iar pentru o lună nu trebuie să vă mai faceţi griji.

De ce aveţi nevoie ca să preparaţi soluţia

– o lămâie mare
– o cană de zahăr
– o cană cu apă

Cum se prepară

Se stoarce lămâia şi se toarnă peste zahăr. Apoi se adugă apa. Totul se amestecă şi se pune pe aragaz la foc mic. Se amestecă din când în când. Când fiebe o să facă ca o spumă deasupra. Mai lăsăm pe foc puţin şi verificăm dacă este gata. Se ia cu o linguriţă putin din compoziţie şi se răceşte. Dacă aceasta când vei încerca să o iei în mână să o faci ca o billuţă nu se lipeşte de degtete şi o poţi întinde atunci este gata. Dacă nu, mai lăsam pe foc.

După ce este gata, luăm compoziţia şi o turnăm pe o tavă ca să se răcească. Verificaţi dacă este destul de rece luând o parte din compoziţie în mana şi încercând să o modelaţi. Dacă nu se lipeşte de mâini înseamnă că e numai bună de folosit. O faceţi ca pe o bilă în mâini după care o întindeţi uşor pe piele în sesul invers creşterii firelor de păr şi apoi trageţi în senul creşterii firelor de păr, dacă e nevoie repetaţi acţiunea.

Dar parca tot masi buna e o sedinta de epilare definitiva, far durere si fara prea mult timp pierdut.

By Mimo