vin. mart. 1st, 2024

Serialul „Pariu cu viaţă” este povestea a 20 de tineri talentaţi şi plini de viaţă care fac tot posibilul pentru a-şi îndeplini visurile.

“Pariu cu viata” este un serial care se adresează tuturor generaţiilor şi care este difuzat în fiecare luni, de la 20.30, la PRO TV.

Totul a început în iarna lui 2010 când 30.000 de participanţi s-au înscris la castingul organizat de MediaPro Pictures, scrie AcasăTV.ro

Doar 20 au reuşit să intre în cea mai nouă trupă din showbizul românesc, “LaLa Band”. Trupa a semnat un contract cu MediaPro Music şi a lansat pe piaţă primul lor hit, “Stage of Joy”, care se aude deja la radiourile din România. Ionuţ Radu stă în spatele succesului “Stage of Joy” şi este totodată compozitorul melodiei “Avem acelaşi vis” care se aude pe genericul serialului “Pariu cu viaţa”, mai scrie site-ul citat.

În serial joacă şi mari actori ai scenei româneşti Marin Moraru, în rolul doctorului Crăciun, Carmen Tănase – în rolul Marei Anghel, Doru Ana – în rolul lui Sandu Anghel, Dan Condurache – directorul Colegiul Naţional de Arte, Elvira Deatcu, într-un rol de excepţie, cel al Tănţicăi, bodyguard de supermarket sau Radu Gabriel, Gică Popa, un agent de pază care visează să vada Barcelona – Real Madrid pe Santiago Bernabeu. Aceştia sunt doar câţiva dintre actorii îndrăgiţi de telespectatori joacă în “Pariu cu viaţa”, la PRO TV.

Tinerii actori care au confirmat în producţiile MediaPro Pictures fac şi ei parte din distribuţia serialului pentru toate generaţiile. Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Madalina Draghici, Radu Valcan, Alexandru Papadopol sau Costin Sforaru dau viata unor personaje care i-au cucerit deja pe telespectatori.

By Mimo