Fri. Jun 2nd, 2023

Ultima venire în România a Monicăi Gabor în România s-a lăsat şi cu ceva “bănuţi”. În numai două zile, contul ei s-a umflat cu 6.000 de euro, după ce a participat la două ediţii de câte două ore ale unei emisiuni tv, informează Libertatea.

Deşi până acum a refuzat să acorde interviuri, Monica a acceptat să povestească, timp de patru ore, despre relaţia amoroasă pe care o are, în America, cu asiaticul “Mr Pink”, la o emisiune tv, numai în momentul în care, susţin, pentru Libertatea, surse din televiziune, ar fi a semnat un contract bănos, .

Pentru cei 6.000 de euro, adică 1.500 de euro pe oră, Monica a povestit că asiaticul o alintă “Bebeluşul”, că i-a cunoscut părinţii şi că vor să fie împreună şi în alte vieţi, scriu cei de la Libertatea.

Fosta doamnă Columbeanu a lăsat să se înţeleagă că ar putea fi însărcinată, dar transformarea zvonului într- un răspuns cert probabil că mai costă ceva, aşa că postul de televiziune ar trebui să mai pună la bătaie alte mii de euro.

Monica a lansat bomba că sunt şanse mari să fie însărcinată cu asiaticul. Cum doctorii susţin că băutura Mr Pink, pe bază de ginseng, este afrodiziacă, se prea poate ca această licoare- minune să fi dat roade şi în cazul cuplului lor: “Beau şi câte şase cutii pe zi, dar nu pot să vă spun dacă am mai mult chef de amor după, căci sunt chestii intime”, ne-a mai declarat vedeta.

Citește și…
irinel columbeanu s-a dus la revoluţie să salveze smurd-ul

By Mimo