Sat. Dec 2nd, 2023

Bianca Drăguşanu a devenit una dintre cele mai mediatizate persoane din România. Acest lucru se pare că i-a scos din sărite pe actorii români, care nu sunt de acord cu felul în care i se face publicitate roşcatei.

Alexandru Arşinel speră ca în viitorul apropiat oamenii să nu mai pună accent pe modele cum ar fi iubita lui Cristea «Daca scoala si parintii isi fac bine datoria, modele in viata precum Bianca Dragusanu nu vor mai exista!», a declarat Arşinel, pentru Click.

Întrebată care este opinia ei despre Bianca, Stela Popescu a declarat pentru ziarul Naţional că roşcata este doar un exemplu de frumuseţe şi atât.

«Pe ea n-as jigni-o, e problema ei si a celor ce o folosesc pentru rating. Aceste vedete moderne sunt exemple de frumusete sau de curaj de a se tuna pentru a se face si mai frumoase», ne-a declarat Stela Popescu.

Pe de altă parte, Bianca Drăguşanu se apără spunând că actorii sunt doar invidioşi «Probabil ii deranjeaza ca nu mai sunt ei in topul celor mai populare vedete. Dar de ce spun asta? Pentru ca eu am ajuns la o forma fizica de invidiat? Pentru ca citesc si sunt capabila sa tin o conversatie despre absolut orice subiect? Pentru ca ma descurc singura si sunt independenta? Pentru ca nu ma intretine niciun barbat?», a declarat Bianca.

By Mimo