Fri. Mar 31st, 2023

Ziarul Click dezvăluie astăzi povestea incredibilă a asistentei lui Capatos – Daniela Crudu – care, de+a lungul vieţii ei nu foarte lungă – doar 22 de ani – a făcut orice i-a stat în putinţă pentru a ajunge cunoscută şi să aibe bani.

La doar 17 ani, Crudu dansa şi se dezbrăca pentru bani în faţa bărbaţilor potenţi financiar. Ajunsese să câştige şi 600 de euro pe seară, aşa că a prins gustul banului şi a plecat apoi cu un contract ca animatoare în Liban. A intrat în televiziune în 2008, pe post de “vecina” matinalilor Răzvan şi Dani, şi, imediat, revistele pentru adulţi i-au propus să se dezbrace în două rânduri.

Un an mai târziu, Cruduţa deja poza sexy în FHM, iar în 2011 a ieşit din nou în evidenţă cu un scandal sexual legat de Leo de la Strehaia, care a propulsat-o, cu tot cu lacrimile de rigoare, pe scaunul de asistentă de la Capatos.

Manelistul a acuzat-o atunci pe frumoasa asistenta ca i-a cerut 100.000 de euro pentru o partidă de sex, iar Cruda a recunoscut că l-a pus pe acesta să-i vireze în cont 5.000 de lei, dar că nu l-ar fi recompensat cu partida de sex mult-dorită.

Citeşte şi:
Capatos are o nouă asistentă: Mădălina Pamfile

By Mimo