Fri. Dec 9th, 2022

Părea că sunt cuplul perfect, dar fluturaşii din stomac au zburat mai repede decât Bianca Drăguşanu s-ar fi aşteptat. Potrivit surselor din anturajul celor doi, roşcata şi iubitul ei, Adrian Cristea, şi-au spus „ADIO!” din nou fără prea multe comentarii, după ce ar fi avut, ieri, o ceartă aprigă.

Prietenii celor doi au declarat, în exclusivitate, pentru Click! că, după o relaţie de trei ani, fosta „păcătoasă” a lui Capatos e la cuţite cu fotbalistul.

„Au discuţii aprinse, se ceartă mereu. Cea mai urâtă ceartă dintre ei s-a consumat acum câteva săptămâni. Bianca îl căuta disperată pe Cristea prin oraş. El nu a vrut să o vadă, nu ştiu ce s-a întâmplat între ei, dar spunea că vrea să scape de ea. S-a distrat toată noaptea în clubul Mora, iar când a auzit că Bianca a aflat unde e a fugit”.

Ieri, nervii fotbalistului au fost întinşi la maximum, iar Cristea şi-a luat bagajul din apartamentul Biancăi situat în zona lacul Tei şi a plecat.

Contactat telefonic de reporterii Click!, fotbalistul nu a vrut să dea prea multe explicaţii, lăsând un prieten să comenteze în locul lui. Acesta din urmă nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonul că cei doi s-au despărţit.

„Nu ştiu ce să spun despre ei. Nu sunt în măsură să declar ceva. El nu vrea să vorbească despre asta”, a declarat Robert, prietenul fotbalistului.

Neagră de supărare, Bianca le-a spus apropiaţilor că nu vrea să mai audă de fotbalistul echipei Petrolul Ploieşti. „Sunt extrem de supărată, nu vreau să vorbesc cu nimeni. Nu pot. Vreau să am linişte”, a spus roşcata.

Sursa: Click

Citește și…

bianca drăguşanu, replici războinice cu denisa nechifor

bianca drăguşanu: eu sunt tot ceea ce catinca roman nu va fi vreodată” target=”_blank”>bianca drăguşanu: eu sunt tot ceea ce catinca roman nu va fi vreodată

biancă drăguşanu implicată într-un nou scandal

Scandal între Bianca Drăguşanu şi actorii din România

Şi a început scandalul…. Botezatu şi Bianca s-au dezlănţuit la emisiunea Un show păcătos

Bianca Drăguşanu s-a operat fără ştirea mamei sale

Mădălina Pamfile, noua asistentă a lui Capatos, are doar talentele ascunse

By Mimo