vin. iun. 21st, 2024

Vedeta trustului Pro Nicoleta Luciu este în perioada de recuperare după intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o la sâni, iar pentru a trece mai uşor peste această perioadă, ea este ajutată de toată lumea din casă.

Într-un mini-interviu acordat celor de la ziarul Libertatea, Nicoleta Luciu precizează că se simte bine, dar are mai multe restricţii.

„Mă simt foarte bine, mi-am reluat activităţile de zi cu zi, stau cu bebeluşii, le dau să mănânce, îi legăn. Nu am dureri, nu am avut deloc după operaţie. Nu pot să merg la sală, nu am voie să conduc maşina o lună, două săptămâni nu am voie să îi ridic pe cei mici în braţe. La înot am voie tot peste o lună. Am voie să urc scări”, a precizat aceasta pentru sursa menţionată.

Totodată, Nicoleta Luciu a precizat că iubitul său, Zsolt, nu i-a văzut deocamdată sânii, pentru că aceştia sunt în continuare bandajaţi.

I-am arătat (n.r.: sânii) foarte puţin (n.r.: lui Zsolt), dar nu are ce să vadă acum, pentru că sunt pansaţi. O să-i vadă peste o lună, când o să scap şi de bustiera specială. Acum oricum par mai mari, pentru că sunt bandajaţi”, a spus aceasta.

Citeste si…
Nicoleta Luciu nu are voie să facă sex 14 zile după ce va face operaţia de implant mamar
Chirurgii plasticieni consideră că Luciu s-a operat prea devreme

By Mimo