Sun. Jun 4th, 2023

Monica Gabor a plecat spre America în cursul acestei dimineţi, cu două zile întârziere faţă de cum îşi programase iniţial. Fiica sa, Irina Columbeanu (5 ani), a răcit foarte tare, iar Moni a avut grijă de ea, de joi până ieri după-amiază, atunci când Irinel Columbeanu a mers să o ia, scrie Click.

Fosta „scorpie de la Izvorani” abia aştepta să se întoarcă în America, căci nu mai putea de dorul iubitului său chinez, Mr. Pink. Şi-a amânat însă plecarea cu două zile, pentru că fiica sa, Irina, a răcit foarte tare, iar Irinel a lăsat-o în grija ei.

De joi şi până ieri, cele două au stat împreună în apartamentul Monicăi din Pipera, au gătit şi s-au jucat până seara târziu. Moni i-a pregătit zilnic supă de pui şi sucuri naturale de fructe, proaspăt stoarse în casă, pentru a-i ajuta sistemul imunitar să lupte cu răceala.

Moni şi Irina au pregătit împreună un delicios tiramisu, prăjitura lor preferată, dar şi câteva tarte. Vedeta a profitat din plin de timpul petrecut alături de fiica sa şi nu a refuzat-o pe Irina atunci când aceasta i-a propus să se joace cu păpuşile.

S-au coafat reciproc şi au desenat cot la cot, astfel încât nici nu şi-au dat seama când a zburat timpul. Irinel a mers ieri după-amiază să o ia pe Irinuca de la Moni, căci avea programare la medic la o clinică privată din Capitală, din zona Floreasca.

Micuţa a izbucnit în lacrimi atunci când Moni a îmbrăţişat-o şi şi-a luat „la revedere”, şi nici măcar Irinel nu a reuşit să o liniştească, asta deşi a încercat să o „mituiască” cu câteva CD-uri cu desene animate. Odată ajunşi la clinică, Columbeanu a intrat cu fetiţa până în cabinet, apoi a lăsat-o acolo pe Irina, cu bona şi şoferul, căci el a plecat la birou.

Citește și…
se zvonește că monica gabor a luat 6.000 € ca să vorbească despre “mr pink”

irinel columbeanu s-a dus la revoluţie să salveze smurd-ul

By Mimo