mar. mai 21st, 2024

Sâmbătă, Delia Matache şi Răzvan Munteanu vor deveni soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul va fi sărbătorit printr-o petrecere de pomină organizată la Buftea. Delia le-a pregătit invitaţilor ei un meniu exclusivist şi un program artistic cu adevărat deosebit. Horia Brenciu va deschide petrecerea, ansamblul „Doina Gorjului” va întreţine atmosfera, iar Damian&Brothers vor încinge cheful spre dimineaţa. Aceştia din urmă s-au reunit special pentru acest eveniment scrie Cancan.

Piure de creveţi, icre de Manciuria, foie gras cu dulceaţă de smochine, tarte cu piure de mere şi anchois, tartar de somon Tahiti, canape muslitos cu mousse de York, bresaola umplută cu gorgonzola şi sos de rodii sunt doar câteva dintre delicatesele cu care invitaţii Deliei se vor delecta la aperitiv.

Masa principală se va servi în două saloane special amenajate – unul cu bucătărie burgheză, iar altul cu bucătărie oltenească – sau, pentru amatorii de carne de vânat, afară, la grătar, fazani şi căprioare, dar şi purceluşi de lapte şi berbecuţi, se vor perpeli într-o atmosferă specifică.

Încercând să satisfacă toate gusturile, Delia şi Răzvan nu au omis sărmăluţele şi peştele, dar au înlocuit friptura tradiţională cu una specială de vită argentiniană. Lichiorurile şi ducleţurile fine vor completa paleta preparatelor pentru desert, iar tortul, unul uriaş, va avea la bază fructele şi ciocolata. De voia bună a celor 400 de invitaţi care şi-au anunţat prezenţa se va ocupa, în prima parte a nopţii, Horia Brenciu.

Sarcina cea mai dificilă, aceea de a întreţine atmosfera pe tot parcursul nopţii, va reveni ansamblului „Doina Gorjului”, iar spre dimineaţă, cheful se va aprinde din nou pe ritmurile muzicii ţigăneşti ale celebrilor „Damian&Brothers”. Se pare că, deşi întrerupseseră colaborarea, aceştia din urmă au acceptat să se reunească într-un spectacol, special pentru nunta Deliei. Mireasa a pregătit şi o surpriză pentru invitaţii ei. Aceştia nu vor avea parte de un spectacol clasic de artificii, ci de unul atipic. Acesta va fi susţinut de dansatori profesionişti după o coregrafie specială ghidată de efectele pirotehnice.

Sursa: Cancan

By Mimo