Dum. mart. 3rd, 2024

Când eşti amanta unui milionar în euro, eşti ţinută în puf. Ai parte de vacanţe în străinătate, dar şi de cadouri scumpe. Pe banii lui Georgică Cornu, Marina Almăşan a văzut deja Milano, Viena, iar acum şi Parisul. Cei doi îndrăgostiţi au plecat, ieri, în Franţa, alături de copiii lor, scrie Click.

Aproape lună de lună, Cornu îi face surprize amantei lui şi programează câte o vacanţă de lux departe de ochii lumii.

La sfârşitul lunii decembrie, acesta a dus-o pe Marina la Milano, unde au luat masa doar la restaurante scumpe şi i-a făcut cadouri de mii de euro, printre care şi un ceas în valoare de 5.000 de euro. Pe 8 Martie, au fugit la Viena.

Miliardarul timişorean a recunoscut atunci că a cheltuit acolo vreo 3.000 de euro pe distracţie. Ieri, de Florii, cei doi îndrăgostiţi au zburat la Paris.

Aici vor sta cinci zile, iar printre obiectivele vizitate se va număra şi celebrul parc de distracţii Disneyland.

Apropiaţii cuplului ne-au spus că vacanţa a fost plănuită de cei doi încă de la sfârşitul lunii februarie, tocmai pentru ca cei trei copii să se împrietenească şi să le accepte relaţia.

Amorezii se întorc în Bucureşti joi, când vor pleca în Mehedinţi, la părinţii lui Cornu, acolo unde vor petrece Paştele.

A cerut-o în căsătorie cu un inel de smaralde?

Ea este proaspăt divorţată, iar el încă este însurat cu Oana Maria Cornu.

Cu toate astea, Georgică cerut-o în căsătorie pe Marina. Conform unor surse din firma deţinută de Cornu, momentul a avut loc acum câteva săptămâni, milionarul oferindu-i vedetei tv un inel splendid.

Este confecţionat din aur şi are încrustate mai multe smaralde. Pentru că era încă măritată cu Victor Socaciu, vedeta tv nu a avut curajul să-l poarte şi l-a ţinut ascuns acasă la mama ei.

Acum însă îl etalează fără probleme. Sâmbătă, în timpul emisiunii „Ne vedem la TVR”, Marina a părut foarte mândră de inel, arătându-l de câteva ori spre camera de filmat.

Nu-l ţine pe inelar, ci pe degetul mijlociu de la mâna stângă, semn că amantul i-a încurcat măsura şi i l-a cumpărat puţin cam mare.

O astfel de bijuterie costă în magazinele de specialitate în jur de 5.000 de euro.

Prietenii milionarului spun că soţiei sale nu i-a făcut niciodată asemenea cadouri scumpe şi nici în vacanţe peste hotare nu a dus-o în cei 16 ani de căsătorie.

Contactaţi telefonic de reporterul Click!, vedeta şi milionarul, aflaţi la Paris, au negat, existenţa vreunui inel de logodnă.

Citește și…
marina almăşan susţine că victor socaciu nu i-a prezentat-o niciodată pe fiica sa

marina almăşanu, răsfăţată de amant în italia

oana maria cornu a povestit unde s-au cunoscut soțul ei și marina almăşan

By Mimo