joi. iun. 13th, 2024

Mădălin Voicu (60 de ani) a devenit tată pentru a cincea oară. Iubita lui, Carmen Olteanu (33 de ani), cu care are o relaţie de 8 ani, a mai născut un băieţel, miercuri la ora 9.45. Bebeluşul lui Mădălin a avut la naştere 3,98 kg şi 57 de cm, şi va purta numele de Ion. Naşterea a fost naturală.

“Sunt tată pentru a cincea oară, şi mai am un băiat, aşa cum îmi stă mie bine. Carmen este încă în spital, a intrat în travaliu marţi, la miezul nopţii, dar am dus-o la spital la ora 4.00 dimineaţa. A născut în jurul orei 9.00, natural, aşa cum se naşte la noi. Sunt foarte bucuros şi foarte mândru de băiatul meu, dar şi de Carmen. Copilul se va numi Ion, un nume internaţional, dar de rezonanţă. Mie nu-mi plac prenumele astea noi, care sunt la modă. Mă bucur că Ştefan (n.r. – primul fiu al lui Mădălin cu Carmen), care are 3 ani, va creşte alături de un frate. Sper să trăiesc cât mai mult să-i văd pe toţi la casele lor”, a declarat Mădălin pentru Libertatea.

A făcut până acum o fată şi 4 băieţi

Cu fosta soţie, Adriana, îi mai are pe Mădălin Voicu jr, muzician ca şi tatăl său, pe Ioana şi pe Tudor. Ştefan, care s-a născut în 2009 este rodul iubirii politicianului cu pictoriţa Carmen Olteanu. Mezinul lui Mădălin, Ion, va fi botezat de impresarul de fotbal Giovani Becali şi de doctorul Dan Huth, medicul de familie al politicianului.

Gurile rele spun că deputatul ar mai avea doi băieţi dintr-o relaţie din tinereţe, însă el nu a recunoscut niciodată paternitatea acestor copii.

Sursa: Libertatea

By Mimo