Sun. Dec 3rd, 2023

Gabi Firea a trecut la divertisment. A înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu şi ale ei celebre duminici în familie. Schimbarea a fost făcută săptămâna trecută, iar soţia lui Pandele a apărut numai zâmbet la TV, mândră de noul format al emisiunii, scrie Click.

Se pare că debutul în divertisment al Gabrielei nu a fost privit cu ochi buni de Mihaela Rădulescu, ea comentând pe alocuri despre cum va fi emisiunea jurnalistei.

Surse din anturajul divei de la Monte Carlo spun că aceasta ar fi ironizat-o, spunând că “Gabi Firea Show” are legatură cu politica, mai ales că anul acesta este electoral, iar soţul ei, Florentin Costel Pandele, are nevoie de mai mult spijin, desigur, în cazul în care îşi anunţă candidatura la vreo primărie…

Mihaela Rădulescu a renunţat la televiziune în urmă cu ceva vreme, vedeta a prezentat ani la rând, la Antena 1, «Duminica în familie». În cele din urmă, fosta soţie a afaceristului Elan Schwartzenberg a renunţat la televiziune şi s-a retras la Monte Carlo, spunând că va mai apărea la TV numai în ediţii speciale. Fapt ce s-a şi întâmplat!

Diva a prezentat în perioada sărbătirolor de iarnă emisiunea «Între prieteni». La scurt timp după Anul Nou, producătorii de la Antena 1 au început pregătirile pentru emisiunea «Gabi Firea Show detronând-o pe Mihaela.

Înainte să înceapă emisiunea «Gabi Firea Show», prezentatorea anunţa că proiectul se va dovedi un real un succes, iar audienţele vor ar «avea cifre record»., tronsonul care altădată fusese consacrat de Mihaela Rădulescu.

«Aştept cu nerăbdare începerea emisiunii şi sper ca “Gabi Firea Show” să devină una dintre emisiunile preferate de public. Vor fi îmbinate elemente de divertisment, muzică, teatru, dans cu interviul propriu-zis luat invitatului principal pe care îl omagiem», declara jurnalista.

By Mimo