vin. iun. 21st, 2024

Fostul premier al României a fost surprins în ipostaze extrem de intime de către un amator.

Aflat la un centru de fitness din Bucureşti, Emil Boc a fost filmat în timp ce se schimba într-un vestiar, scriu astăzi toate ziarele de scandal din România.

Filmarea a fost făcută chiar în timpul mandatului de premier al lui Emil Boc drept pentru care apar semne de întrebare cu privire la eficienţa Serviciului Român de Protecţie şi Pază, cel ce era însărcinat cu supravegherea permanentă a fostului premier.

Din primele bănuieli, filmarea a fost făcută chiar de către unul dintre membrii SPP prezenţi în acelaşi centru cu Emil Boc.

Filmarea în care este surprins actualul preşedinte PDL are numai câteva secunde, dar arată suficiente detalii intime ale acestuia. În plus, în înregistrare se pot vedea mai mulţi bărbaţi cu părţile intime acoperite de prosoape ce trec nestingheriţi pe lângă Emil Boc.

Filmarea, de o calitate medie, a fost realizată, cel mai probabil, cu un telefon mobil, fiind difuzată în cadrul emisiunii „Un show păcătos” de luni seară, de la Antena 1.

Imaginile în care Emil Boc apare în costumul lui Adam ridică mari semne de întrebare în ceea ce priveşte eficienţa Serviciului Român de Protecţie şi Pază, cel ce era însărcinat cu supravegherea permanentă a fostului premier.

By Mimo