vin. iun. 14th, 2024

Sătui, probabil, de caviar sau de rulada de curcan de la propria nuntă ori de ciorba de potroace de după, însurăţeii Elena Băsescu (32 de ani) şi Bogdan Ionescu (32 de ani) s-au răsfăţat, ieri, cu un meniu fast-food, cumpărat şi mâncat chiar în maşină scrie Libertatea.

Ieri, după ce a alergat de colo colo, cu treburi, Bogdan Ionescu, zis Syda, proaspătul soţ al Elenei Băsescu, s-a dus glonţ la Vila Lac 3. Acolo îl aştepta fata cea mică a preşedintelui României, care, cu toate că avea ieri programată plecarea la Bruxelles, a decis să mai rămână puţin alături de soţul ei. Însurăţeii n-au stat însă prea mult pe la locuinţa prezidenţială, căci după-amiază au plecat împreună spre un cunoscut fast-food din cartierul Floreasca. Acolo au comandat direct din maşină cartofi prăjiţi şi hamburgeri.

Au desfăcut meniul chiar în parcare

Şi cum pofta era mare, după atâtea zile de mâncăruri fine, cei doi au parcat maşina după o dubiţă, ca să poată mânca pe loc meniurile nesănătoase. S-a dus astfel pe apa sâmbetei toată perioada dinaintea nunţii în care Elena a fost văzută mâncând şi cumpărând numai alimente bio

Sursa: Libertatea

By Mimo