Mon. Dec 11th, 2023

Delia este în focul pregătirilor de nuntă… dar nu se poate ocupa de organizarea propriei nunţi. Vedeta s-a văzut nevoită, pentru că s-a implicat într-o grămadă de proiecte, să îl delege pe iubitul ei, Răzvan, să se ocupe de tot ce mai e de făcut pentru evenimentul care va avea loc pe 16 septembrie scrie Libertatea.

Pentru Delia, anul 2012 e unul foarte bun. Atât pe plan personal, cât şi profesional, lucrurile îi merg cum nu se poate bine. Ziua de 16 septembrie este una foarte importantă pentru frumoasa blondină, ea împreună cu iubitul ei alegând această dată pentru oficializarea căsătoriei şi pentru petrecere. Însă, tot din această toamnă, Delia e prinsă şi cu un alt proiect important pentru ea. Este vorba despre rolul de jurat la al doilea sezon al emisiunii “X Factor”, care va debuta la Antena 1 tot din septembrie.
Pentru că deja ea şi colegii săi, Cheloo şi Dan Bittman, încep de săptămâna aceasta preselecţiile prin ţară, artista s-a văzut nevoită să renunţe la implicarea directă în organizarea nunţii ei. Dar şi-a delegat iubitul să se ocupe de tot ce ţine de acest fericit eveniment. “L-am lăsat pe Răzvan şef în organizarea nunţii, pentru că eu am un program încărcat şi doresc să onorez toate invitaţiile. Sunt sigură că se va descurca de minune!”, a declarat Delia în exclusivitate pentru Libertatea.
Ei sunt noua generaţie de juraţi de la «X Factor»

Astăzi şi mâine, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj, au loc primele audiţii cu noua generaţie de juraţi “X Factor”. Delia, Cheloo şi Dan Bittman vor renunţa la tot pentru câteva zile şi se vor concentra în exclusivitate pe proiectul în care sunt implicaţi. După Cluj, juriul “X Factor” pleacă la Iaşi (30 şi 31 iulie), apoi la Bucureşti (3, 4 şi 5 august).

Sursa: Libertatea.ro

By Mimo