Mon. Dec 11th, 2023

Vânătăile Biancăi Drăgușanu au fost câteva zile la rând cel mai dezbătut subiect din presa tabloidă. Și, dacă roșcata a dat o explicație destul de vagă, lămuriri suplimentare par să vină de unde ne așteptăm mai puțin, scrie Libertatea.

Liviu Vârciu a fost cel care și-a asumat vânătăile Biancăi, mărturisind la Kanal D că el este ce care i-a provocat rănile pe mâini vedetei.

Desigur, prezentatorul concursului ”Roata Norocului” a glumit, însă Bianca a dat o explicație, pe cât de serioasă, pe atât de evazivă, spunând că echimozele i se trag de la prea multă muncă.

”Vă rog să nu trageţi concluzii, dacă vedeţi vânătăi pe mine. Chiar muncesc foarte mult. Şi dacă sunt vânătă, veţi vedea şi din ce cauză. Muncesc foarte mult de dimineaţa până seara şi sunt pur și simplu epuizată din punct de vedere fizic. Tocmai de aceea, rog pe toată lumea să nu tragă niciun fel de concluzie”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Kanal D.

Sursa: Libertatea

Citește și…

o nouă despărțire marca bianca – cristea

bianca drăguşanu, replici războinice cu denisa nechifor

bianca drăguşanu: eu sunt tot ceea ce catinca roman nu va fi vreodată” target=”_blank”>bianca drăguşanu: eu sunt tot ceea ce catinca roman nu va fi vreodată

biancă drăguşanu implicată într-un nou scandal

Scandal între Bianca Drăguşanu şi actorii din România

Şi a început scandalul…. Botezatu şi Bianca s-au dezlănţuit la emisiunea Un show păcătos

Bianca Drăguşanu s-a operat fără ştirea mamei sale

Mădălina Pamfile, noua asistentă a lui Capatos, are doar talentele ascunse

By Mimo