sâm. apr. 13th, 2024

Daniel Lazar face o traditie din a propune piese noi in apropierea Craciunului si lanseaza un nou single, Not a Christmas Song, de data aceasta, o productie proprie fie ca vorbim de partea de compozitie, de orchestratie sau de versuri.

Piesa nu este un cantec de Craciun in sensul melodiilor obisnuite de sezon. Daniel a inchipuit o poveste alternativa a Craciunului pentru cazul in care Mosul gaseste pe masuta de langa brad orice altceva in locul cunoscutului pahar de lapte. Din acel moment incepe nebunia si treptat, totul se transforma intr-o dementa totala acompaniata in forta de un big band cu tot ceea ce presupune aceasta … jazz, swing si bineinteles suflatori.

Chiar daca ideea acestei piese are mai putin de o saptamana, singleul suna excelent si a iesit foarte repede. Studioul de inregistrari care s-a ocupat de partea de imprimare vocala este Daw Studio in timp ce post procesarea (mixing si mastering) a fost asigurata de catre echipa de la Sound Chemistry. Editarea ofera o alta premiera in Industria Muzicala. O semneaza Musicology, cea mai noua casa de productie si editare muzicala de pe piata, un label dedicat acestui lucru al Hard Media Advertising.

Singleul „Not a Christmas Song” a fost lansat si pe Daniel Lazar Mobil App, aplicatia de mobil a lui Daniel pentru smartphone-urile cu sisteme de operare Android si iOS daca ne referim la iPhone, iPad si iPod.

By Mimo