Tue. Sep 26th, 2023

Mihai Radut, iubitul Ginei Pistol, care activeaza de câteva luni la echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu, a fost cazat de conducerea clubului într-o casă aflată în constructie. Imobilul apartine fiului unui politist si este situat la periferia orasului, în apropiere de Coloana Infinitului.

Nici Răduţ, nici proprietarul casei situată pe strada Gilortului n-au ieşit prea mult în evidenţă. Vecinii ne-au spus doar că în 2010 a început construcţia imobilului, fotbalistul fiind cazat aici în urmă cu câteva luni, la parterul casei. Localnicii spun ca jucatorul nu comunica cu nimeni de pe strada si ca este foarte rar vazut prin preajma. “Locuieste singur aici, la parterul cladirii, singurul locuibil, de altfel. Vine si pleaca mereu singur. Mai vin fotbalisti pe la el, dar pleaca împreuna. Pe Gina Pistol nu am vazut-o pe aici, dar stim ca masina alba este a ei”, a spus unul dintre vecini pentru CANCAN.ro.

Relaţia celor doi evoluează rapid şi, potrivit informaţiilor noastre, blonda a ales să se mute la Târgu Jiu, ca să fie cât mai mult timp alături de fotbalist. Gina vine la Bucureşti doar când iubitul ei joacă în deplasare.

Sursa: Cancan.ro

By Mimo