Fri. Sep 22nd, 2023

Un fost iubit, o acuză pe Bianca Drăgușanu că a vrut să îl împuște. Acesta a declarat că Bianca i-a pus un pistol la cap și i-a spus că un glonț este pentru el, iar altul pentru ea, scrie Libertatea.

“Mi-a pus pistolul la cap şi spunea că un glonţ e pentru mine, unul pentru ea”, a spus fostul iubit al vedetei.

Mihai spune că a respectat-o pe vedetă şi a aşteptat momentul în care să facă dragoste cu ea, dar a fost dezamăgit, deoarece vedeta nu mai era virgină. Mai mult, bărbatul a povestit că de aici au început certurile, iar la un moment dat Bianca ar fi vrut să îl înjunghie, iar cu altă ocazie, i-ar fi pus un pisol la cap.

“Eram la Tg-Jiu la casa de vacanţă a părinţilor mei. Eram într-un băruleţ, a venit sora mea şi mi-a zis că mă caută cineva. Am ieşit afară. Bianca Drăguşanu avea o fustă foarte scurtă, nişte saboţi şi ţinea mâna în geantă. M-a mirat venirea ei, am întrebat-o ce făcea cu mâna în geantă şi spunea “vino mai aproape, vino mai aproape”. M-am apropiat de ea şi atunci ea mi-a pus un pistol la cap. Pistol… nu ştiu dacă avea gloanţe adevărate sau false, dar era un pistol argintiu. Mi l-a pus la cap şi îl ţinea la cap şi tremura toată şi plângea”, a mai spus bărbatul, la CancanTV, adăugând că vedeta era disperată pentru că se despărţise de ea. Avea două gloanţe, potrivit lui Mihai şi ar fi spus că unul era pentru el, unul pentru ea, deoarece nu mai poate să trăiască fără el.

Mihai spune că are şi martori. Vărul lui a ieşit şi i-a spus să lase pistolul jos şi atunci Bianca l-a pus jos şi a fost rugată să se îndepărteze. “I-am dat o palmă cât am putut de tare”, a mai povestit fostul iubit al vedetei.

Citește și…
Scandal între Bianca Drăguşanu şi actorii din România

Şi a început scandalul…. Botezatu şi Bianca s-au dezlănţuit la emisiunea Un show păcătos

Bianca Drăguşanu s-a operat fără ştirea mamei sale

Mădălina Pamfile, noua asistentă a lui Capatos, are doar talentele ascunse

By Mimo