vin. iun. 21st, 2024

Bianca a făcut circ la circ și nu a fost prea dornică să muncească pentru emisiunea „Serviti, va rog!” deși a fost plătită cu 5.000 de euro pentru doar trei zile de filmare, scrie Cancan.

Bianca a făcut echipă la „Serviți, vă rog!” cu Augustin Viziru, Octavian Strunilă și Vica Blochina.

Ei au avut responsabilitatea de a hrăni, spăla și pregăti pentru un spectacol de circ animale ca: șerpi, crocodili, pinguini, piranha, porci spinoși, pelicani, un uliu, un hipopotam și un leu de mare. Dacă Vica, Augustin și „Stiven” au încercat să-și intre în rol și să respecte sarcinile impuse de Nea Marin, Bianca a făcut numai pe dos, deși a fost cea mai bine plătită, cu 5.000 de euro, pentru trei zile de filmare.

„Cand Nea Marin îi dădea o sarcină, ea zicea mereu: „Nu vreau să fac”. Iar dacă el insista, ea nu se lăsa: „Da, da’ vezi să nu fac eu ce zici tu!”. A refuzat să intre în cușca crocodililor să facă un pic de curățenie, iar de șerpi nici n-a vrut să audă, avea oroare de ei. Abia se certase cu Cristea atunci și vorbea ore în șir cu el la telefon. Se închidea în rulotă și începea cearta. Când mai ieșea de acolo, mai mult se făcea că muncește”, poveșteste un martor.

„Într-o zi, a pus-o Nea Marin să curețe scaunele din sala de spectacol și, când i-a reproșat că nu a îndeplinit sarcina, s-a enervat și a aruncat cu nisip pe ele”, este o altă dezvăluire. Dar toată această atitudine s-a întors în defavoarea ei. „Într-un final, când și-a dat seama că nu făcuse mai nimic, a acceptat să urce pe candelabru, să-l șteargă de praf, dar Nea Marin îi întinsese o capcană. I-a luat scara și a lăsat-o acolo sus aproape o oră, timp în care Bianca a urlat și a înjurat încontinuu”, a mai povestit martorul pentru Cancan.

Sursa: Cancan

By Mimo