Ce mananc azi – 18 iunie 2014
07.30 – MIC DEJUN – omleta din doua oua cu putina branza, salata dintr-o rosie, un castravete si jumatate de ardei, o felie de paine. 11.00 – GUSTARE – O…
07.30 – MIC DEJUN – omleta din doua oua cu putina branza, salata dintr-o rosie, un castravete si jumatate de ardei, o felie de paine. 11.00 – GUSTARE – O…
07.30 – MIC DEJUN – o felie de paine prajita unsa cu icre de casa plus o salata de arza. 11.00 – GUSTARE – Un mar potrivit, nu foarte mare…
07.30 – MIC DEJUN – iaurt 150 de grame, cu jumatate de banana 11.00 – GUSTARE – un mar 13.00 – PRANZ – mancare de mazare cu salata de rosii…
07.30 – MIC DEJUN – Un ou cu branza, plus dovlecei facuti in tigaie fara ulei, cu o salata facuta din o rosie, un castravete, plus o felie de paine…
07.30 – MIC DEJUN – O felie de branza, cu o salata facuta din o rosie, un castravete, plus o felie de paine integrala, prajita. 11.00 – GUSTARE – un…
07.30 – MIC DEJUN – Omleta din doua oua, cu o salata facuta din o rosie, un castravete si jumatate de ardei gras, plus o felie de paine integrala, prajita.…