sâm. apr. 13th, 2024

Sticker bombingul este o modalitate de personalizare a vehiculelor care a devenit din ce in ce mai populara in randul tinerilor care vor sa confere masinilor lor un aspect cu totul si cu totul special. Aceasta implica lipirea unui numar mare de abtibilduri pe o suprafata aleasa pentru a crea o alura inedita, tinereasca si amuzanta unui vehicul. Daca esti interesat sa vezi produsele Colantari Design pentru stickere auto, vei fi uimit sa descoperi o gama intreaga de autocolante perfecte pentru masina ta.
Sticker bombingul a originat din dorinta artistilor urbani de a isi personaliza intr-un mod special vehiculele. Aceasta tendinta a fost preluata apoi de soferii de JDM, drifteri care doreau sa ascunda zgarieturile si toate elementele de caroserie infundate in urma iesirilor din decor. Desi la inceput, artistii isi lipeau stickere individuale pe masinile lor cu mare atentie, cu timpul au descoperit ca aceasta tehnica le ia foarte mult timp. Astfel, au aparut autocolantele cu motiv sticker bombing care usureaza foarte mult munca tuturor celor care doresc sa isi decoreze vehiculul cu un motiv special si de-a dreptul inedit.
Ceea ce este cu adevarat special la sticker bombing este faptul ca acesta poate sa fie aplicat pe orice element de caroserie. Nu trebuie neaparat sa lipiti un astfel de autocolant pe bara din fata sau pe cea din spate. Oglinzile arata de asemenea foarte bine cu un design sticker bombing, sau chiar si capacul de la rezervor, daca doresti sa iti schimbi aspectul vehiculului tau intr-un mod mai discret, fara sa atragi prea mult atentia.
Sticker bombingul este mai mult decat potrivit pentru toti cei care doresc sa isi personalizeze masina si as ii confere acesteia o alura tinereasca, moderna si de-a dreptul inedita. Daca sunteti de asemenea pasionati de tuning auto si de festivaluri si intalniri in care toti iubitorii de masini se intalnesc pentru a isi compara imbunatatirile, va veti bucurati sa stiti ca prin intermediul tehnicii sticker bombing veti atrage cu siguranta privirile tuturor celor care participa la un astfel de eveniment.
Vezi produsele Colantari Design pentru stickere auto si vei fi surprins sa descoperi o gama intreaga de autocolante care sunt gata de a fi montate direct pe vehiculul tau. Iti sugeram de asemmenea, daca doresti sa lipesti un astfel de autocolant pe vehiculul tau sa apelezi la serviciile unor specialisti pentru a te asigura ca totul va merge ca pe roate. Acestia vor avea grija sa curete in prealabil suprafata pe care vrei sa lipesti autocolantul si de asemenea sa previna electrizarea lui atunci cand il vor monta. Este foarte important ca suprafata pe care stickerul va fi lipit sa fie curata si dezinfectata inainte de montaj. Astfel, se va preveni deteriorarea vopselei in timp si a autocolantului in sine. Pe langa factorul de protectie, daca autocolantul va fi lipit pe o suprafata curata de specialisti inainte, acesta va ramane lipit o perioada mai lunga de timp.
Sticker bombingul se potriveste cel mai bine cu masinile clasice, din anii 90. Contrastul dintre liniile old school si dintre stickerele aplicate intr-un mod funky va scoate in evidenta o personalitate noua masinii tale si o va transforma in invidia tuturor prietenilor tai. Dar daca iubesti sticker bombingul, dar nu vrei sa modifici aspectul exterior al masinii tale, nu trebuie sa iti faci griji, vezi produsele Colantari Design pentru stickere auto si vei descoperi autocolante cu acest model care pot fi montate la interior pe ornamentele de bord si nu numai.
Astfel, daca iti iubesti masina si doresti sa ii oferi un design inedit si indraznet, tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi Colantari Design!

By Mimo