joi. mai 30th, 2024

Desi au divortat in luna Martie a acestui an, dupa o casnicie de doar cateva luni, Victor Slav si Boanca Dragusanu continua sa se tatoneze pentru o eventuala impacare, care ar uimi din nou pe toata lumea.

Relatia dintre cei doi este departe de a fi inteleasa de oameni normali, cu capul pe umeri. Au trait intr-un an de relatie, cati altii in 30. Au fost pentru scurt timp iubiti, au facut o nunta ca in povesti in doi timp si trei miscari, s-au inselat pe la Paris si au divortat.

Cei doi par a reveni la sentimente mai bune in ultimul timp, mai ales dupa accidentul casnic pe care l-a suferit Bianca, Victor fiind cel care a sarit imediat in ajutorul ei.

 

 

 

 

bianca dragusanu si victor slav

Totusi, se pare ca Victor ii reproseaza in continuare despre aventura cu Adrian Cristea de la Paris si ii spune ca nu o poate ierta pentru ce i-a facut.

Pe de alta parte, gurile rele spun ca este vorba despre un alt contract de publicitate, de pe urma caruia s-ar castiga niste bani frumosi, mai ales acum, cand Victor Slav nu mai este baiatul care aduce vremea in casele telespectatorilor de la ProTV.

Citeste si…

Bianca a reluat legatura cu Cristea

Bianca, in chinuri groaznice

Bianca si Adrian Cristea s-au impacat!

Bianca Dragusanu face cumparaturile in rochii transparente

Victor Slav n-a vrut sa se insoare cu Anda Adam

Victor Slav, salvat de la faliment de Antena 1

By Mimo