Sat. Mar 25th, 2023

A trecut ceva timp de cand cei doi si-au anuntat oficial divortul dar iata ca Valentina Pelinel si Cristian Boureanu locuiesc sub acelasi acoperis. Cel putin in acte.

Desi nu mai formeaza un cuplu se pare ca cei doi nu au reusit sa isi puna la punct impartirea bunurilor pe care le detin in comun. Astfel un executor judecatoresc a scos la un apartament din sectorul 3, care apartine celor doi fosti soti. Atat Valentina cat si Cristi apar acum figurand la aceeasi adresa, un alt apartament din sectorul 6.

Atunci cand si-au anuntat divotul, lasand pe toata lumea cu gura cascata, s-au vehiculat mai multe variante, desi cei doi au dat vina pe distanta foarte mare dintre ei, Valentina locuind o perioada de 3 luni singura in Statele Unite, pentru o recuperare medicala. S-a spus atunci ca cei doi ba ca divorteaza pentru ca sotia omului de afaceri ar fi avut o aventura cu Cristi Borcea, ba ca separarea este cauzata de datoriile foarte mari ale sotului si pentru a nu pierde toata averea s-au despartit doar in acte.

Un alt amanunt ciudat in aceasta poveste este faptul ca Boureanu si-a petrecut in luna septembrie o vacanta chiar la New York, locul unde traieste valentina, fosta sotie.

boureanu si pelinel

By Mimo