Sat. Mar 25th, 2023

Mare bucurie mare in familia Andrei si a lui Catalin Maruta. Vedetele trustului Pro, asteapta cel de-al doilea copil si se pare, din primele informatii de la medic, ca va fi o fetita.

Toata lumea este acum curioasa sa afle toate detaliile sarcinii Andrei si cum i s-a spus micutului Davide despre surioara si cum a reactionat acesta si inclusiv unde a fost conceputul mica printesa a familiei Maruta care va veni pe lume in luna Iulie.

Andra a fost foarte rabdatoare si a raspuns tuturor indrebarilor intime in exclusivitate pentru noul numar al revistei Ciao!

Aceasta a spus ca nu stie cu exactitate cand a fost conceput bebelusul, dar ca banuieste ca totul s-a intamplat intr-una dintre escapadele lor de weekend la munte pentru ca fiind vorba despre toamna este convinsa ca nu a fost o vacanta in adevaratul sens al cuvantului.

In ceea ce-l priveste pe David, Andra spune ca totul este minunat. Ca el astepta demult ca parintii lui sa ii aduca un fratior sau o surioara si acum este foarte foarte incantat. Ii pupa burtica mamei sale in fiecare dimineata si a promis ca o sa aiba grija de ea.

 

Buna dimineata ! Astazi este o zi importanta, este Buna Vestire… sa aveti liniste in suflet! Va pup si va iubesc❤️…

Posted by Andra Music on Wednesday, March 25, 2015

By Mimo