Trei doamne ale teatrului romanesc se cearta ca la usa cortului

By on May 22, 2014

Aimee Iacobescu, Cezara Dafinescu si Rodica Popescu Bitanescu se cearta ca la usa cortului din cauza faptului ca primele doua ii reproseaza celei de-a treia ca nu vrea sa le distribuie in piesele ei si ca nu le apreciaza suficient.

“Am auzit despre nemulţumirile lor, că le discriminez, că favorizez pe alţii, etc. Aimee a ieşit la pensie de 15 ani. În piesă are rolul unei femei fatale. Ea nu-şi dă seama că a îmbătrânit. Se vrea femeie fatală la 68 de ani. Cezara, la fel, e pensionară. Mi-a fost impusă într-o piesă de conducerea teatrului. A dat probe, că nu mai juca nicăieri. Teatrul are şi actori angajaţi, care trebuie să joace”, a declarat Rodica.

Cezara Dafinescu este foarte ironica cand vine vorba despre Rodica Popescu Bitanescu si critica cu foarte mare lejeritate spectacolul acesteia de la cimitirul Bellu:
“Părinţii şi bunicii mei sunt îngropaţi acolo şi cred că se răsucesc în mormânt acum”, a răbufnit ea.

Rodica i-a dat imediat replica: “Ce, am jucat pe mormintul ei? Bellu e muzeu. N-am profanat nimic, n-am deranjat pe nimeni”.
Aimee Icobescu se află în spital cu depresie şi se bucură de suportul moral al Cezarei, în timp ce Rodica se relaxează în Grecia:

“Când voi reveni în ţară, voi încerca să rezolv acest conflict!”, ne-a asigurat ea.

1,052