Sat. Sep 23rd, 2023

Sotia lui Irinel Columbeanu a fost surprinsa, la Londra, de paparazzi revistei Spy intr-o postura jenanta: unul dintre sani, probabil cel rebel, a simtit nevoia sa fie eliberat din stransoarea rochiei albastre elegante.

La o zi dupa sosirea Monicai in capitala Angliei, prietena ei, actrita Delia Antal, la care a si fost cazata sotia milionarului roman, a dat o petrecere in cinstea zilei ei de nastere si a viitoarei carti pe care urmeaza sa o lanseze. Delia este autoarea romanului “Dora”, carte dupa care se va realiza un film in care i s-a propus sa joace si doamnei Columbeanu.
Evenimentul a avut loc la The Red Room, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi londoneze. Moni si Delia au sosit la club cu masina, in jurul orei 21.00, insa pe drumul catre intrarea in local s-a intamplat ceva senzational: unul din sanii Monicai a “gustat” din plin din aerul londonez!

Desi sustine ca nu e adepta pictorialelor incendiare in reviste destinate barbatilor, Moni si-a mai lasat la vedere nurii pentru multe mii de euro, devenind imaginea unui salon de infrumusetare. In reclama pentru acesta, Moni Columbeanu apare nud si seminud, in timp ce isi expune corpul la diverse proceduri de infrumusetare. De curand, aceasta a mai solicitat si suma de 5.000 de euro pentru a defila pe podium luna viitoare in sanii goi si pictati.

By Renata