joi. iun. 13th, 2024

Desi a trecut ceva vreme de la despartirea care a avut loc cu mare tam tam dupa ce Andreea Balan a aflat ca iubitul ei Keo o inseala cu o alta cantareata, mai fara cariera, Misty se pare ca nu totul a fost dat uitarii, iar Keo tot incearca sa ii transmita mesaje Andreei.

Un apropiat al Andreei a declarat ca aceasta nu mai stie nimic depsre Keo de aproximativ doua luni de zile, de cand el a aparut la emisiunea „La Maruta”, unde amanda devenit oficial iubita a cam spus niste lucruri care au deranjat-o pa Andreea.

Desi pare ca este fericit si isi traieste povestea de iubire alaturi de Misty, Keo nu o poate uita pe Andreea si toata povestea lor de dragoste, dar mai ales legatura stransa pe care au avut-o, legatura pe care nu o are sub nicio forma cu fosta amanta, actuala iubita.

Keo a vorbit cu o prietena comunca pe care o are cu Andreea si i s-a plans acesteia ca in relatia cu Misty nu mai este pasiunea de la inceput, iar acum, toata lumea se intreaba… De ce sa spui lucrurile astea unei prietene comune, daca nu vrei sa ajunga la urechile destinatarului?

 

By Mimo