mar. mai 21st, 2024

Gurile rele din showbiz sustin ca tanarul american al Andreei Balan ar fi inceput deja sa faca crize de gelozie, desi nu sunt impreuna decat de doua luni. Asadar, acesta i-ar fi interzis frumoasei blonde sa se mai intalneasca cu Keo, chiar daca ar fi vorba doar despre ceva profesional.

De exemplu, atat Andreea Balan cat si Keo se afla in turneul Mix Music Evo si ar fi fost posibil ca cei doi sa se intalneasca in timpul concertelor. Numai ca organizatorii au facut in asa fel incat cei doi sa nu aiba cantari fix in aceeasi zi, ci in zile diferite. Doar ca, acum cateva zile era cat pe ce sa se intample inevitabilul si cei doi sa dea nas in nas. Planurile au fost schimbate pe ultima suta de metri si astfel s-a evitat in ultimul moment o intalnire stanjenitoare.

 

andreea balan

De asemenea, la scurt timp dupa despartire, atat Keo cat si Andreea au fost invitati sa participe la o emisiune de talente pentru copii. Ambii au acceptat, insa nu stiau ca producatorii voiau sa-i aduca la filmare in aceeasi zi. Pana la urma doar Keo a mai mers la emisiunea respectiva pentru ca Andreea a contramandat imediat.

Citeste si: 

Andreea Balan, dans provocator la bara chiar sub privirile iubitului american

Ce I-A Spus Keo Andreei Imediat Dupa Ce A Vazut-O In Bratele Iubitului American!

Primele Imagini Cu Iubitul American Al Andreei Bălan

Andreea Balan Nu Vrea Sa Mai Auda De Keo, Iar Amanta Il Face Albie De Porci

Andreea Balan Amendata De Antena1 Pentru Ca I-A Trimis Mesaje Lui Maruta

Andreea Balan Si Iubitul American S-Au Distrat La Mare In Romania

Andreea Balan A Fost Ceruta In Casatorie De Catre Keo

By Mimo