Sat. Apr 1st, 2023

Dupa ce a fost acuzat in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta ca a batut-o pe fosta lui iubita, Florin Chilian a precizat ca acest faptu nu a fost adevarat, dar a tinut sa il atace pe moderatorul emisiunii despre care sustine ca a tinut partea unui singur om, fostei sale iubite, desi ca moderator ar trebui sa fie impartial.

Pentru a-i intoarce “favoarea” Chilian a declarat ca moderatorul Catalin Maruta si-a inceput cariera intr-un mod nu tocmai ortodox. Acesta sustine ca tatal acestuia, care era judecator pe vremea aia undeva prin Targu Jiu, a trebuit sa judece un caz al unui om de televiziune care usor machit ar fi omorat pe trecerea de pietoni o persoana. Atunci, judecatorul, tatal lui Catalin, i-a propus acelui realizator sa il ia pe fiul sau la BUcuresti si sa il faca mare vedeta, iar el il va scapa de inchisoare.

Chilian sustine ca asa a ajuns Maruta sa aibe emisiune la TVR2, Tonomatul De Pe 2.

In ceea ce priveste acuzatiile ca ar fi batut-o pe Ana Maria acesta pune o singra intrebare:

„Cum de nu a făcut pușcărie Chilian dacă a dat așa o bătaie?”. Artistul consideră că Măruță trebuie să știe ce forță are un judecător, iar mama Anei Maria avea pe atunci această funcție. Întrebat de Click! acest lucru, Chilian a răspuns de ce nu s-a ajuns la pușcărie: „Poate pentru că nu s-a întâmplat nimic”.

 

florin chilian ana maria georgescu

By Mimo