Sat. Mar 25th, 2023

Componentul fostei trupe N&D, Nick este foarte suparat pe Delia pentru ca aceasta continua sa cante piesele fostei trupe fara acordul sau.

Nick sustine ca desi trupa s-a destramat in anul 2003, Delia a continuat sa cante melodiile chiar daca el i-a precizat ca nu vrea sa mai faca acest lucru.

După ce a rugat-o de mai multe ori să înceteze, Nick e decis acum să ia măsuri, ba chiar să o dea în judecată.

Dacă Delia a lansat piese pe bandă rulantă, a fost inclusă în show-uri precum „Te cunosc de undeva” şi „X-Factor” de la Antena 1 şi are o mulţime de concerte solo, nu acelaşi lucru se poate spune despre Nicolae Marin, alias Nick, fostul ei coleg de trupă.

Acesta a încercat mai multe variante de show, alături de mai multe domnişoare cu care a făcut duet, dar tot nu a reuşit să revină în topurile muzicale. Din acest motiv, Nick pare şi mai supărat pe Delia, care mai cântă şi acum piesele N&D.

Reprezentanţii casei de discuri Cat Music, unde au contract atât Delia, cât şi Nick, au mărturisit că solistul este compozitorul pieselor N&D şi el are drepturile asupra lor. Dar aceleaşi surse au spus că Delia ar fi primit ok-ul celor de la casa de discuri ca să cânte piesle. Blonda fredonează şi acum în concertele ei refrenele din „Vino la mine” sau „Vreau să plâng.

„Piesele din perioada N&D sunt ale mele şi doar eu am dreptul să le folosesc în concerte. Delia face de ceva timp acest lucru şi nu mi se pare ok. Am rugat-o de câteva ori să nu mai cânte acele melodii, care îmi aparţin. Nu am spus că o dau în judecată, însă am să acţionez în consecinţă, rămâne de stabilit ce vom face. Nu m-am gândit să-i cer despăgubiri, dar piesele sunt ale mele 100%. Eu am alt proiect muzical şi de aceea nu sunt de acord să-mi cânte piesele. Lumea se întreabă de ce nu am făcut acest lucru până acum, însă am revenit cu un nou proiect cu o nouă colegă de trupă, altă formulă şi vreau să cântăm şi piesele vechi. S-a grăbit lumea să scrie despre acest subiect şi nu a fost ok. Eu vreau să nu-mi mai cânte Delia piesele în continuare”, a mărturisit Nick, în exclusivitate pentru Click!

By Mimo