Mon. Mar 20th, 2023

Dupa ce in weekend s-a casatorit cu aleasa inimii sale, fericirea nu a durat foarte mult pentru acesta. Ella, sotia sa, a fugit de acasa si a luat toate cadourile pe care cei doi le-au primit cu ocazia fericitului eveniment.
Se pare ca, la doar cateva zile de la nunta, sotia lui MArculescu ar fi plecat de acasa cu tot cu darurile pe care cei doi le-au primit. Aceasta s-ar fi mutat la mama sa, undeva in judetul Teleorman. Motivul pe care proaspata sotie a hotarat sa faca acest gest este ca s-ar fi certat cu proprietara casei in care locuia cu sotul sau.

“A zis că mă pune martor şi nunta era pe data de 25. Pe data de 25 nu se mai însoară şi eu amân planurile şi vin pe 26 la cununia civilă. Eu cred că el este victima în toata treaba asta. Pe 26 la Primărie eram singura care aştepta cununia. Ea cu o zi înainte nu mai vroia să se căsătorească şi o căuta prietena mea prin oraş să o facă să se răzgândească. Ea după nuntă a mers la starea civilă şi a vrut să îşi schimbe numele în Nae”, a declarat Mara Banica, aseara, in cadrul emisiunii “Un show pacatos”.

 

costin marculescu si ella

By Mimo