sâm. apr. 13th, 2024

Dupa o perioada tumultuoasa, lucrurile incep sa se cerne sis a se transeze, intre Andreea Balan si Keo. Cum ambii sunt implicati in alte relatii, cei doi s-au gandit sa intrerupa orice legatura, solistul fiind cel care a cedat, in fata fostei iubite.

Andreea si Keo s-au separate dupa o relatie de opt ani, insa au ramas puternic uniti de vila pe care au facut-o impreuna, mai exact din banii Andreei, pe terenul pe care Keo il avea cu multi ani inainte sa se apuce de constructie. Si, desi initial si-au impartit casa si curtea, pentru ca nu care cumva sa-si intersecteze drumurile, iata ca cei doi au lasat orgoliile la o parte, reusind sa ajunga la o intelegere mai mult decat civilizata. Iar momentul decisiv a fost acela in care Andreea a facut public faptul ca are o relatie cu un american si a anuntat ca acesta va veni, in curand, in Romania, ca sa o viziteze.

Se pare ca cei doi au hotarat sa isi separe drumurile: “Keo nu a mai trecut deloc pe la vila. Au vorbit si i-a spus Andreei ca nu ar fi de bun augur sa se afle pe acolo in momentul in care ea vine cu americanul acasa. Cu atat mai mult cu cat si el are o relatie, s-a gandit ca cel mai bine ar fi sa isi separe vietile si fiecare sa isi vada de treaba lui.

Asa ca, momentan, a lasat-o pe Andreea singura in casa, ea se ocupa si de gospodarie, si de plata facturilor, de intretinere, de tot ce trebuie. Andreea a fost foarte incantata de pasul pe care Keo l-a facut, s-a bucurat si chiar le-a spus tuturor ca i se pare ca el a fost fair-play la faza aceasta. Totul este o solutie de moment, pe viitor vor vedea ce fac cu vila si cum se vor intelege, mai departe”, a povestit o sursa din anturajul Andreei, pentru CANCAN.ro.

Bucuroasa nevoie mare ca a ramas singura, stapana pe plantatie, blonda a trecut la renovari, renuntand la toate elementele care, pana nu de mult, imparteau casa in doua: “Acum nu mai are gard in curte. Ma rog, nu era un zid, era un gard care a fost foarte usor de dat jos si are acces la toata casa, la toate camerele. Iubitul ei va veni in curand in Romania, peste cateva saptamani, iar Andreea abia asteapta sa il primeasca in casa. Normal ca va sta la ea, nu s-a pus problema nici macar o secunda ca el sa stea la hotel sau ceva de genul asta, dupa ce Andreea a asteptat atat de mult sa se mute, in sfarsit, in propria ei locuinta”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

By Mimo