Tue. Dec 5th, 2023

Se spune despre Adriana Bahmuteanu ca nu are noroc in dragoste, dupa atatea casatorii si divorturi de Silviu Prigoana. Asta insa nu e nimic pe langa ce i s-a intamplat surorii Adrianei, Anca, in urma cu vreo 13 ani.

Adriana Bahmuteanu are o sora mai mica, Anca, in varsta de 35 de ani, care pana acum doi ani a lucrat la postul de televiziune Etno TV, avand-o ca sefa chiar pe vedeta de televiziune.
Cu vreo 15 ani in urma, ea a cunoscut un tanar, pe nume Valentin, student la Administratie Publica. Baiat serios, vecin cu ea in Pantelimon, tanarul parea partenerul perfect pentru Anca la acea vreme. Pe 21 august 2001, cei doi au mers impreuna la altar si si-au jurat iubire vesnica. Dupa ceremonie a urmat petrecerea care s-a incheiat intr-un mod cu totul neasteptat.

Anca incepuse deja sa aiba neintelegri cu soacra, pentru ca nu acceptase ca nunta sa aiba loc in curtea casei acestora din Pantelimon. Evenimentul a avut loc pana la urma la un restaurant modest, iar cei care au platit meniurile au fost parintii Adrianei. “Soacra mea si-a dorit sa petrecem afara, in curtea casei sale din Pantelimon. Numai ca eu am zis ca ar fi mai omeneste ca invitatii sa fie primiti la un local din Bucuresti, unde socrii mei au asigurat un meniu saracacios: o lingura de icre, o felie minuscula de drob si o jumatate de castravete. Ca sa nu-mi mai amintesc de sarmalele umplute cu paine in loc de carne si de amaratul zgarci de friptura. Lasand deoparte toate acestea, sotului meu i-a venit si “geniala” idee de a dansa amandoi pe mese, urmand ca, dupa miezul noptii, el sa faca striptease. Ne-am facut de ras amandoi, mai ales eu. Lumea incepuse sa rada pe seama noastra. Si aveau si de ce. A fost un adevarat circ”, povestea Anca Toma la vremea respectiva.

Imediat dupa petrecere, cei doi s-au retras acasa la mireasa, insa in loc de noaptea nuntii a inceput o discutie halucinanta. Ametit de alcool, Valentin a inceput sa-i faca reporsuri fetei: „Nu cumva vrei sa facem sex? Fiindca tu ai putea sa-mi faci un copil si sa ma bagi in multe probleme. Nu vrei decat banii mei, esti o vipera. Nu ma interesezi ca femeie, nu ma mai atragi”, i-a spus barbatul nefericitei mirese.

Cateva ore mai tarziu, mirele era de negasit si la fel banii de dar stransi la nunta si verighetele platite de socrii mici. Tot el a fost cel care a bagat divort, sau mai bine zis a cerut anularea casatoriei, dupa doar 24 de ore de la pronuntarea acesteia. In urma scurtului mariaj, sora lui Bahmu a ramas fata mare, lucru dovedit si de un certificat medico-legal eliberat imediat dupa divort.

Povestea nu se opreste insa aici. La vreo luna dupa asa-zisa nunta, bizarul mire s-a reinfiintat acasa la Anca cu un buchet urias de flori in brate, insa scena s-a incheiat cu o usa trantita in nas.

Adriana Bahmuteanu are la activ cinci divorturi, dintre care patru cu actualul sot, Silviu Prigoana. Primul lor mariaj si cel mai scurt a inceput in septembrie 2002 si s-a incheiat doua luni mai tarziu.

By Mimo