Sat. Sep 23rd, 2023

Odata cu schimbarile in conducerea trustului Pro au inceput si schimbarile in ceea ce priveste vedetele trustului. Pentru ca noua conducere a specificat ca vrea sa scape de datoriile pe care le are, salariile vedetelor au scazut la mai mult de jumatate.

De unde aveau cele mai mari salarii de pe piata si nimeni nu mai era ca ele, vedetele pro s-au vazut nevoite sa accepte niste salarii diminuate considerabil. Aceasta nua r fi fost principala problema pentru care dezertorii au fugit ca potirnichile, ci faptul ca nu si-au mai putut promova pe post propriile afaceri care le rontunjau veniturile considerabil.

Noua conducere nu a fost de acord cu aceasta promovare gratuita, iar astfel vedetele au inceput sa fuga, dupa ce ani de-a randul au fost cu nasul pe sus, considerandu-se superioare fata de totate celelalte vedete de la diferite trusturi.

Dupa Horia Brenciu si Stefan Banica Junior este randul lui Nea MArin de la Serviti va rog sa dezerteze. Se aude ca acesta ar fi plecat cu toata echipa de la Pro si ar fi semnat cu Intact.

By Mimo