Andreea Bălan reactioneaza la acuzatiile organizatorului de concerte

By on November 11, 2014

Suparata fiind din cauza afirmatiilor facute de catre organizatorul de concerte Marius Gavrila, in sfarsit Andreea Balan reactioneaza si se apara desfiintand orice afirmatie pe care acesta a facut-o.

Desi tocmai se stinsese scandalul dintre Andreea Balan, Keo si Misty, iata ca telenovela a fost readusa in actualitate dupa declaratiile facute de Marius Gavrila.

Andreea Balan sustine ca organizatorul de concerte arunca cu noroi in ea pentru ca nu a acceptat ca el sa fie impresarul ei.

“Marius Gavrilă mă terfeleşte cu tot felul de minciuni, pentru că nu am vrut să fie impresarul meu. El a luat foc pentru că m-a auzit spunând la “Agentul Vip” (săptămâna trecută) ca lumea să sune pentru concerte la Florin Nedelcu. După emisiune, mi-a dat un sms în care m-a înjurat şi pe mine şi pe Florin. Iar acum el vine cu tot felul de minciuni despre viaţa mea personală, sperând să îmi strice imaginea”, a declarat, pentru spynews.ro, Andreea Bălan.

Totodata, Andreea Balan a declarat si ca nu a vrut sa se sinucida, iar inelul de logodna pe care l-a primit Misty in emisiunea lui Maruta i-a fost daruit ei, dar nu l-a acceptat.
“Nu am vrut să mă sinucid, Keo nu a vrut niciodată să îi dea inel acelei femei, ba din contră mi l-a oferit mie după ce m-am întors de la Barcelona. Totodată Keo nu mi-a spus niciodată că s-a îndrăgostit de altcineva, ba dimpotrivă a început relaţia de amantlâc acum un an şi jumătate, când casa noastră era la roşu, a continuat relaţia cu mine ca să se termine casa. Totodată, dacă eu nu aflam de la paparazzii Spynews.ro în luna martie a acestui an de a treia persoană, şi astăzi am fi fost în aceeaşi situaţie: eu – iubita oficială şi el cu amantă de un an şi jumătate. Eu nu am blocat accesul lui Keo nicăieri, drept dovada a fost săptămâna trecută la “Acces Direct”. Eu am cerut doar să nu fiu în acelaşi timp şi în acelaşi loc cu el”.

Andreea a continuat sa se aprere si cu privire la declaratiile organizatorului de concerte cu privire la calitatile ei vocale.

“Mi se pare foarte urât ca un om care a colaborat cu mine să vină acum şi să lovească cu noroi în mine, adică 3 ani am fost bună, cap de afiş şi am avut voce şi cel mai bun show, acum dintr-o dată susţine că nu mai am voce”, a spus cântăreaţa.

andreea balan

1,747