vin. apr. 12th, 2024

Dupa ce a invartit mai bine de un an de zile doua femei pe degete, a venit ransul lui sa fie luat peste picior si sa fie respins de cele doua.

Dupa ce a inselat-o cu o cantareata no name, Misty, mai bine de un an de zile, Andreea Balan nu mai vrea sa auda de fostul iubit desi acesta a incercat din rasputeri sa se impace cu ea in mai multe randuri.

In timp ce Andreea l-a parasit fara sa clipeasca, amanta a sperat ca va recunoaste relatia cu ea si o va oficializa, dar se pare ca nu a fost asa.

“Misty avea alte planuri. Era convinsa ca, odata terminata relatia cu Andreea, va recunoaste si va da pe fata relatia cu ea. Numai ca timpul a trecut si n-a fost asa. Iar Misty e foarte suparata pe el, e foarte nervoasa, e plina de nervi. Mereu cand face crize spune despre Keo ca este un fatalau si ca nu are curaj sa-si asume ceea ce a facut.

Pana la urma, ei se vad si acum, dar, cel putin deocamdata, el pare ca nu are niciun gand serios. Pe de alta parte, ea il iubeste si de-aia accepta situatia asa cum este. Dar sunt multe momente cand se enerveaza si numai poate, rabufneste si il face albie de porci”, a declarat o sursa din anturajul lui Misty, pentru CANCAN.ro.

By Mimo