joi. iun. 13th, 2024

Simona Halep a reusit o performanta imensa aseara, cand dupa un meci aproape dramatic pentru toti romanii, a reusit sa devina campioana in fata adversarei sale Jelena Jankovic.

Numarul 3 mondial a reusit un meci de mare campioana, dar nu pentru tenisul pe care l-a aratat pe teren, ci pentru puterea psihica de care a dat dovada atunci cand adversara ei mai avea nevoie de doar doua puncte pentru a castiga meciul. Simona Halep a luptat pentru fiecare punct in parte, desi nu a fost in forma sa maxima, dar a stat atat de bine mental iar pana la urma aceasta indarjire in lupta a facut ca pana la urma sa fie cea care a castigat.

Totul s-a transformat atunci cand Jankovic si-a chemat antrenorul in teren pentru incurajari, cand mai avea doar doua puncte pana la castigarea meciului. Halep a profitat din plin de caderea psihica a adversarei, iar mingile au inceput sa ii intre in teren.

La final, Simona n-a putut ridica trofelul care este foarte greu si s-a amuzat impreuna cu jurnalistii la conferinta de presa ce a urmat meciului.

Sursa foto: s3.india.com

 

By Mimo